Despre noi

Pensiunea Valea Paradisului ofera excelente conditii de odihna si recreere pentru concediile dumneavoastra sau pentru cateva zile libere.

Pensiunea Valea Paradisului dispune de 8 camere  cu doua paturi sau cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie (1 mansarda- 2-6 persoane, o cabana- 2 dormitoare, 2 bai si living). Mobilierul este de buna calitate in stil traditional. La cerere, contracost se asigura pat suplimentar (40 ron/noapte). Capacitatea maxima a pensiunii este de 32 de locuri.

Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai cu ape repezi si limpezi ce brazdeaza culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere. Localizarea pensiunii Valea Paradisului la o altitudine de peste 800 metri cu puternica ionizare negativa este un motiv in plus sa petreceti concediul sau cateva zile libere alaturi de noi.

Oferim servicii de cazare si masa diversificate care sa satisfaca gusturile si exigentele dumneavoastra. Pentru grupuri sau cu rezervare gatim si mancaruri care necesita un timp mai indelungat de preparare. Aici puteti gasi siropuri si dulcetiri naturale, hribi si galbiori la borcan, piine de casa, toate facute dupa retete traditionale.

De asemenea pensiunea ofera si alte facilitati cum ar fi: loc de joaca pentru copii, teren amenajat pentru diverse sporturi, tenis de masa, internet wireless, sauna si jacuzzi, seturi de jocuri de remi, sah si table.

“Un loc foarte frumos, care te cucereste din prima clipa. Serviciile oferite la pensiune sunt de nota 10+ O sa revenim de fiecare data cand o sa avem ocazia, cu mare placere.”
Mihai și Ioana

Cluj-Napoca

Vă așteptăm!

Puteti face rezervari la numerele de telefon: 0740070078 sau prin email: valeaparadisului@yahoo.com
Ziua de cazare incepe la ora 14.00 si se termina la ora 11.00.

Formular de contact

EMAIL

TELEFON

ADRESĂ

Comuna Maguri-Racatau, nr 121H, judetul Cluj.

    Call Now
    Directions