Carte de Oaspeți

Aici puteți să scrieți impresiile dvs. referitoare la pensiunea noastră. De asemenea, orice sugestie din partea dvs. este binevenită.

  Pensiunea Valea Paradisului dispune de 8 camere cu doua paturi sau cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie. Mobilierul este de buna calitate in stil traditional. La cerere, contracost se asigura pat suplimentar (30 ron/noapte).

  “Un loc minunat in care am organizat un important eveniment din viata mea .Pe langa mancarea deosebita,apa buna si rece de izvor,ambienta si calitatea serviciilor de cazare, am fost impresionat in cel mai placut mod cu putinta de Cosmin, un domn simplu si corect care se straduieste si reuseste sa satisfaca si dorintele celor mai exigenti turisti.Este o zona mirifica si vreau sa revin in fiecare an pe data de 6 Iunie 🙂 .Valea Paradisului este si va ramane locul meu de suflet…”

  George

  Cluj

  “Zona superba, pozitia pensiunii, profesionalismul si caldura gazdelor, mancarea buna au facut sa ma simt excelent in scurtul sejur petrecut la voi. Felicitari si continuati tot asa!!!!!Voi reveni!”

  Flaviu Bacoțiu

  Turda

  “Desăvârșirea o întâlnești cu adevărat când ajungi la pensiune:de la gazde primitoare,la curățenie, mâncare foarte bună,servire excelentă, condiții foarte bune și inspirate de relaxare,peisaj superb și nu în ultimul rând liniște.O pensiune gândită de la A-Z în cele mai mici detalii pentru confortul și nevoile turistului. Este cu siguranță cea mai bună alegere pentru a fii cerută în căsătorie și pentru un concediu liniștit și plăcut!!!”

  Carmen și Ioan Rad

  Tg. Mureș

  “Am fost in acest weekend la pensiune, si am avut partea de una dintre cele mai frumoase experiente, calitatea serviciilor la +200%, zona foarte frumoasa, merita sa petreceti acolo cu familia si cu prietenii.”

  Nae Raluca

  Cluj-Napoca

  “Un loc binecuvântat cu aer curat, apă şi linişte rar întâlnite. Trei generaţii e oameni deosebiţi care îşi fac bine treaba în special Cosmin care te surprinde plăcut cu preparatele culinare care le găteşte. O atmosferă plăcută cu oaspeţi discreţi parcă selectaţi, posibilităţi multiple de petrecere a timpului. Totul îţi provoacă amintiri din cele mai plăcute şi dorinţa fierbinte de a te reîntoarce. Mergeţi şi vă veţi convinge.”

  Ola Ioan

  Tg. Mureș

  “Zona frumosa,somesul in curtea pensiuni, terenul de tenis, sauna, jacuzzi, gazde foarte atente la nevoile clientului, mancare buna ne-am simtit minunat multumim gazdelor Cosmin si Claudia.”

  Ovidiu

  Cluj-Napoca

  Call Now
  Directions